DESPRE NOI

Acasă >> Despre noi

TOȚI MUNCIM PENTRU A FI CÂT MAI BUNI:

Compania Orec a fost înființată în anul 1948 ca furnizor de echipamente electrice pentru exterior, deținut și operat de o familie, care deservea fermierii de terenuri mici, dar şi proprietarii de mari terenuri din regiunea locală Fukuoka, Japonia. Având convingerea puternică încă de la începuturile noastre umile că inovarea produselor necesită o colaborare puternică a comunității și angajamentul producătorului față de calitate și durabilitate, Orec deservește acum o varietate de profesioniști în aer liber, de la peisagisti și antreprenori în construcții până la fermieri și companii de închiriere de echipamente.

Astăzi, Orec este un brand global care oferă soluții de alimentare pentru exterior în toată Europa, Asia, Australia și America de Nord. Compania este în continuare deţinută și condusă de aceeași familie care a început această călătorie cu mai bine de șapte decenii în urmă, deoarece a treia generație a acestei familii este pregătită să ducă mai departe cu succes marca spre noi culmi și mai multe inovații pe drumul către primii 100 de ani de afaceri si dincolo ei.

Cu o experienţă ridicată în domeniu, am reuşit să identificăm şi să colaborăm cu succes cu cei mai buni producători din ţară şi din străinătate, iar multe dintre produse sunt de import propriu.

Momentan avem 4 puncte de lucru în Vâlcea (3 în Râmnicu Vâlcea şi unul în Horezu) şi un punct de lucru pentru SERVICE, care oferă o gamă largă de produse şi servicii.

Printre cele mai reprezentative produse din gama noastră se numără utilajele agricole marca ROTAKT, produse de o foarte bună calitate şi cu un grad ridicat de performanţă.

Adrese sedii

Sediu Showroom: Bdul. Tineretului, Nr. 1C, Ramnicu Valcea

Sediu Showroom: Bdul. Nicolae Bălcescu, Nr. 75, Ramnicu Valcea, 240192

Sediu Service Ramnicu Valcea: Bdul. Nicolae Bălcescu, Nr. 75A, Ramnicu Valcea, 240192

Sediu Horezu: Str. Tudor Vladimirescu, Nr. 76, Horezu, 245800

VALORILE NOASTRE:

Ne asumăm responsabilitatea față de clienți, angajați, comunitate și mediul înconjurător, prețuind aceste valori:

ÎNCREDERE

Fiind pe piaţă de aproape trei decenii, ne bucurăm de încrederea zecilor de mii de clienţi pe care i-am deservit de-a lungul timpului. Am cultivat încredere cu fiecare produs comercializat, iar mulţumirile clienţilor sunt roadele pe care le culegem în fiecare zi. Suntem transparenţi în ceea ce facem şi îi tratam pe ceilalţi aşa cum am vrea şi noi să fim trataţi.

COMPETENȚĂ

Suntem o echipă de profesionişti care ştim foarte bine ce avem de făcut pentru ca fiecare client care apelează la noi să plece mulţumit. Ne aflăm într-un proces continuu de perfecţionare şi orice progres tehnologic va fi identificat în gama produselor oferite spre vânzare.

SERIOZITATE

Punem pasiune şi seriozitate în ceea ce facem, iar când clienţii au nevoie de noi reacţionăm rapid şi eficient pentru ca eventualele probleme ale clienţilor noştri să îşi găsească rezolvare în cel mai scurt timp posibil, economisindu-le astfel timp şi bani.

ATITUDINI

Clienții noștri vor reuși să aibă în utilizare cele mai puțin costisitoare utilaje, dacă acestea se vor afla în îngrijirea noastră.

SERVICII PROFESIONALE ȘI DE CALITATE

Suntem pe piaţa utilajelor şi accesoriilor agricole încă din anul 1994 şi considerăm că am acumulat o experienţă bogată în domeniu şi stim ceea ce au nevoie clienţii noştri pentru a-şi desfăşura activităţile în cele mai bune condiţii. Am depus eforturi constante în a ne dezvolta şi a oferi clienţilor noştri unele dintre cele mai bune utilaje pentru diverse activitaţi în curte şi grădină. Scopul nostru este ca produsele pe care le oferim clienţilor să îi ajute pe aceştia ca activităţile pe care le desfăşoară să fie realizate mai rapid şi mai usor.

Certificarile Noastre