Folosirea, vizitarea si comandarea produselor de pe site-ul orec.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. SC OREC SRL isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului orec.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori, in acest sens.

Modalitati de plata

In functie de modalitatea de plata aleasa, produsele sunt platite fie ramburs, la momentul livrari, fie utilizand plata online cu un card Visa sau MasterCard. Platile online sunt procesate cu ajutorul procesatorului de plati PlatiOnline (www.plationline.ro) si sunt realizate in conditii maxime de securitate. Dupa realizarea unei plati reusite cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele “orec.ro”.

Daca ati facut o comanda unde ati platit cu cardul si doriti anularea comenzii trebuie sa aveti in vedere ca bani va sunt returnati de banca in contul dvs in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia (SC OREC SRL – nu influenteaza in niciun fel acest timp de returnare si nu isi asuma in niciun fel de obligatie de returnare directa a banilor). Pentru anularea unei comenzi este necesar sa ne contactati telefonic sau prin email in termen de maxim o ora de la plasarea comenzii, astfel vom evita situatiile in care produsele comandate deja au plecat la curier si urmeaza a fi livrate.

Comunicarile electronice, telefonice

Prin accesarea site-ului orec.ro, folosirea, vizitarea, cumpararea de produse, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de orice fel de la SC OREC SRL.

Returnarea produselor

Produsele comandate pe site-ul orec.ro pot fi returnate in cel mult 14 zile lucratoare de la data primirii. In cazul in care produsele achizitionate nu corespund specificatiilor tehnice mentionate, va vom restitui contravaloarea acestora. In cazul in care produsele achizitionate corespund specificatiilor tehnice mentionate, insa doriti returnarea lor, va vom restitui contravaloarea acestora minus taxele de retur si uzura suferita de produse in urma utilizarii in cele 14 zile lucratoare. De asemenea in cazul produselor care au beneficiat de livrare gratuita si clientul doreste returnarea produsului, taxele de transport vor fi scazute din contravaloarea produsului.

Contravaloarea produsului este returnata dupa ce produsul ajunge la sediul nostru in termen de maxim 14 zile lucratoare pentru produsele care au fost platite ramburs sau in termen de maxim 30 de zile lucratoare pentru produsele platite cu cardul.

Toate produsele oferite de SC OREC SRL beneficiaza de garantie si sunt livrate in ambalajele originale.

Comentariile postate pe site

Persoanele care acceseaza site-ul orec.ro pot face comentarii, pot trimite sugestii, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul lor nu este: ilegal, obscen, defaimator, amenintator, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu contine virusi. SC OREC SRL are dreptul (nu si obligatia) de a sterge orice astfel de mesaje identificate pe site. Firma SC OREC SRL nu va fi responsabila si nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Declinarea responsabilitatii

SC OREC SRL nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor cumparate prin intermediul site-ului orec.ro. Nu raspundem de problemele de compatibilitate cu produsele achizitionate de la alte firme si nu ne asumam nici o raspundere in cazul in care produsele achizitionate de la firma SC OREC SRL sunt folosite in conditii care nu corespund cu performantele si specificatiile tehnice ale produsului respectiv. Datorita volumului mare de produse aflate in baza de date, SC OREC SRL nu garanteaza ca descrierea acestora (imagini, specificatii tehnice, pret) sau continutul site-ului orec.ro este exact, complet actualizat sau fara erori. Datorita modificarilor caracteristicilor sau a design-ului de catre producatori (fara o notificare prealabila), produsele livrate pot diferi in orice mod de imaginile afisate pe site. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost operate gresit in baza de date, firma SC OREC SRL are dreptul sa anuleze livrarea produsul respectiv si sa anunte clientul despre eroarea aparuta, in cel mai scurt timp, daca livrarea nu a avut loc. SC OREC SRL nu poate fi facuta in nici un fel responsabila pentru pagubele sau prejudiciile rezultate din neonorarea comenzilor. Valoarea maxima a obligatiilor fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a produselor se reduce strict la valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Stocul produselor prezente pe site-ul orec.ro are caracter informativ, veridicitatea lui depinzand de stocul furnizorului produsului in cauza. SC OREC SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru problemele aparute din pricina unui stoc eronat.

Litigiile

Conflictele aparute intre utilizatorii site-ului orec.ro si SC OREC SRL vor fi rezolvate pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care litigiul nu este solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.